Издвајамо Србија

СКАНДАЛ! Дарко отерао трудну вереницу! Марина се ускоро порађа, а певач не планира да се жени други пут!

Фото: Јутјуб

Скандал!

Певач Дарко Лазић, који за мање од месец дана треба да постане отац други пут, оставио је вереницу Марину Гагић, која је у деветом месецу трудноће.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како Српски телеграф сазнаје, Марина већ месец дана борави у породичној кући у Пећинцима након што јој је Дарко саопштио да не планира да се жени него само да призна дете. Према тврдњама упућених, несугласице између њих настале су након његовог напуштања болнице и поновних излазака, током којих је конзумирао алкохол, што је Гагићеву дословце излуђивало.

„Марина већ месец дана живи код родитеља у Пећинцима. Након последње свађе скупила је ствари и вратила се код својих. Она више није могла да издржи да се Дарко враћа кући пијан након ноћних излазака, који му штете здрављу. Сто пута му је рекла да је њиховом детету потребан здрав отац, који ће да брине о њима, а не пијаница“, објашњава извор и наставља:

„На све то је полудела када је поново сео у ауто и тај дан је избила велика свађа међу њима. Он јој је током свађе рекао да купи ствари и иде кући пошто свакако не планира да се жени, али ће дете да призна. Марина се у сузама спаковала и отишла“, рекао је извор за Српски телеграф.

Како извор близак Лазићу даље наводи, он све интензивније излази и све мање времена проводи са Марином, која све теже подноси последње трудничке дане. Упркос захвалности коју је према њој испољавао због тога што је била уз њега током најтежих дана, Дарко Марини није дао никакву потврду љубави. Од заједничког крова над главом нема ништа, а како стоје ствари, ни од свадбе.

„Дарко је одлучио да се врати старом начину живота, а Марина то осуђује. Он је с њом у неформалном односу, два дана се воле, два дана не причају, а рекао јој је да нема потребе да се венчавају. Боље да буду, како он каже, у вези док им је лепо и да уживају у животу. Она је ван себе, али с обзиром на то да дете стиже ускоро, покушава да одржи однос с њим и нада се да ће се опаметити када узме бебу у наручје“, закључио је извор.

Како бисмо проверили наводе до којих смо дошли, позвали смо Дарка Лазића, који нам је потврдио да не живе заједно, али каже да ће у будућности бити под истим кровом.

„Тачно је да Марина живи код родитеља, код мојих долази преко дана, будемо ту заједно. Планирам када завршимо кућу да се преселимо и да живимо заједно“, рекао је Лазић за наш лист.

Фото: Инстаграм принтскрин

Подсећања ради, Марина Гагић и Дарко Лазић заједно су већ годину дана. Први пут су усликани током летовања у Будви, а недуго затим су везу и потврдили. Крајем октобра, када је Дарко имао тешку саобраћајну несрећу, Марина му је била највећа подршка, а када се пробудио из коме, сачекале су га срећне вести да ће постати отац.

 

Извор: Српски телеграф