Издвајамо Свет

ТРАГЕДИЈА! Утопио се син (3) познатог певача (ФОТО)

Трогодишњи син познатог кантри певача Грејнџера Смита (39) утопио се у базену породичне куће.
Трагичну вест певач је поделио са људима који га прате на Инстаграму, а како преносе светски медији, лекари су учинили све да спасу маленог Ривера Келија (3), али нису успели.

– Наша породица је скрхана и срца су нам сломљена. Једино што нас теши је да је Ривер сада са Богом. Био је то посебан дечак. Сви који су га упознали знали су то на прву. Радост коју је донео у наше животе тешко је описати. Његово ће светло заувек остати у нашим срцима. Ако и постоји нешто више што би требало да кажем у овом тренутку, ја те речи не могу пронаћи. Волите своје ближње. Ово су за нас најтежи животни тренуци – написао је Грејнџер.

View this post on Instagram

I have to deliver unthinkable news. We’ve lost our youngest son, River Kelly Smith. Following a tragic accident, and despite doctor’s best efforts, he was unable to be revived. Amber and I made the decision to say our last goodbyes and donate his organs so that other children will be given a second chance at life. Our family is devastated and heartbroken, but we take solace in knowing he is with his Heavenly Father. Riv was special. Everyone that met him knew that immediately. The joy he brought to our lives cannot be expressed and his light will be forever in our hearts. If there are words to say more, I cannot find them in this moment. Love the ones close to you. There has never been a more difficult moment for us than this. . . In lieu of flowers or gifts, please send donations to Dell Children’s Medical Center in River’s name. The doctors, nurses and staff have been incredible.

A post shared by Granger Smith (@grangersmith) on

Loading...

Породица је замолила све који желе да пошаљу цвеће да уместо тога новац донирају у име њиховог сина локалној болници.

Певач је отац и петогодишњег сина Линколна Монарча и седмогодишње ћерке Лондон.

Грејнџерова жена Амбер такође се огласила на друштвеним мрежама.

– Једну мајку ништа не може припремити на овакву вест – написала је између осталог Амбер.

Амбер и Грејнџер донели су одлуку да органе свог сина донирају како би спасили живот неког другог детета.

Извор: srbijadanas.com/Телеграф

Loading...
loading...
loading...