Србија

ЧЕДИ НЕПРИЈАТНО: Због онога што су тражили од Макрона, Јовановића је срамота! Све су нас ПОНИЗИЛИ својим писмом!

Председник Либерално демократске партије Чедомир Јовановић оштро је реаговао на писмо које су представници дела опозиције послали председнику Француске Емануелу Макрону, са захтевом да разговарају са њим.

Како је написао Јовановић, на свом Фејсбук профилу, „ми нисмо ни помислили да у својој земљи тражимо од нашег госта председника Француске Емануела Макрона да нас прими на разговор“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Уобичајено је да, када за тим постоји потреба, да сусрет затраже амбасаде земаља чији представници долазе у Србију. Жао ми је што се вечерас, због овакве некултуре, сви пристојни, достојанствени грађани Србије осећају понижено – написао је лидер ЛДП-а.

Подсећамо, Макрон је изјавио данас да се током посете Београду неће састати са представницима српске опозије, јер је иницијатива прекасно стигла, али да постоји стални дијалог са Амбасадом Француске у Србији.

– Политичке снаге па и опозиција имају стални дијалог са амбасадом. Сви су били присутни на прослави (Дана пада Бастиље). Јутрос је стигло писмо, ја нисам могао да прихватим, програм је био готов – рекао је Макрон на питање новинара зашто није било састанка са опозицијом.

 

Извор: Ало.рс