Свет

МАЈКА ПРЕПОЗНАЛА МУШКУ РУКУ НА СНИМКУ: Отац силовао ћеркицу (1) и све снимао! Хвалио се како је то урадио још једној БЕБИ!

Фото: Јутјуб

Џејмс Локхарт (31) из Брејдентона на Флориди, који је силовао своју једногодишњу ћерку, па је снимке тог гнусног чина објавио на дарк вебу (на мрачном интернету), осуђен је на 70 година затворске казне.

Локхарт је прошлог четвртка, пошто је у марту признао кривицу, осуђен на максималну затворску казну због производње, дистрибуције и поседовања дјечје порнографије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Локхарт је од марта 2016. до фебруара 2018. године снимио четири снимка на којима сексуално злоставља девојчицу. Потом их је објавио на форуму дарк веба под псеудонимом, па је најавио да ће ускоро снимити још материјала, пише Мајами Хералд.

Осим снимака објављених на дарк вебу, истражитељи су код Локхарта пронашли још снимака и фотографија на којима је приказано сексуално злостављање деце. Уз то, хвалио се и да је злостављао још једно једногодишње дете.

Локхарт који је од 2012. године радио као болничар, ухапшен је 5. октобра 2018. Кад су агенти Државне безбедности открили да он стоји иза профила са ког су објављени снимци дечје порнографије, претражили су његов дом у Брејдентону, па су разговарали са супругом и двоје деце.

У његовом компјутеру пронађене су 43 снимка и око 4.000 фотографија дечје порнографије.

Кад су мајци показали снимке једногодишње девојчице, она је идентификовала као своју ћерку, а мушку руку која се приказује на снимку препознала је као супругову, пише Њузсвик.

Локхартово хапшење део је истраге у којој су учествовали агенти Државне безбедности, као и полиција из Аустралије.

Цео случај део је пројекта „Сачувајмо детињство“ покренутог 2006. године, а спроводи га неколико америчких савезних агенција. Откако је покренут, број особа које су власти ухватиле и оптужиле због злостављања деце порастао је за 40 одсто.

 

Извор: Курир.рс