Спорт

САД СЕ ЗНА! Ево где је била Јелена и с ким је славила Нолетово освајање Вимблдона! Ово ће дати одговор на сва питања!

Зашто Јелена Ђоковић није пратила финале Вимблдона из свечане ложе Новака Ђоковића? Сигурно је трудна, па не може да издржи. Ма не, нису у добрим односима.

За све оне који жарко желе да сазнају где је била супруга Новака Ђоковића у моментима када је Ноле освајао пету титулу на Вимблдону, „Ало!“ открива како је изгледала Јеленина недеља, али и због чега није била у ложи Ол Ингланд клуба.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Места за нагађање једноставно нема. Јелена није трудна, како спекулишу навијачи Новака Ђоковића на друштвеним мрежама, а Новакове речи да је „сада време да поново буде тата“ изречене после самог финала многи су потпуно погрешно протумачили. Најбољи тенисер света није најавио проширење породице, већ је само објаснио да је завршио посао и да ће се сада посветити деци и породици. Баш као што увек ради после великих изазова.

Јелена јесте била у Лондону. Није се појавила у комплексу где се игра турнир из простог разлога – чувала је децу! Сада ће се вероватно наћи неко ко ће се запитати како то да је чувала децу када је Стефан био на мечу. Е па, ту се многи варају, пошто је петогодишњак, који је готово бацио у сенку оца по завршетку финала, стигао на стадион тек крајем петосатне борбе Ђоковића и Федерера.

– Јелена и Новак су се договорили да она не буде у ложи. Једноставно, Тару није имао ко да чува, а уз то је и заспала током меча. Стефан је издржао, па су по њега дошли Срђан и Дијана док је трајала борба. То је изводљиво зато што је кућа у којој су сви смештени буквално минут удаљена од комплекса у којем се игра турнир – открива за „Ало!“ извор близак породици Ђоковић.

Дакле, нема никакве тајне, Јелена није била у ложи само због тога што се понашала као и већина мајки на свету, чувала је дете. А за оне који би сада поставили питање – а како то да Ђоковићи немају дадиље које чувају децу, следи додатно објашњење.

– Не, Ђоковићи немају дадиље. Ранијих година су са децом Јелени помагали њени родитељи. Овај пут је ситуација другачија, пошто они нису могли да допутују у Лондон. Спречили су их приватни разлози – наводи наш извор.

 

Извор: Ало.рс