Србија

ВУЧИЋ ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Неки људи из власти раде за стране службе!

Фото: Јутјуб

Председник Србије открио је да појединци из опозиције, али и политичари из владајућих странака, са странцима учествују у кампањи за разбијање севера Косова.

Политичари, како из власти тако и из опозиције, већ годину у по дана сарађују са странцима у кампањи чији је циљ разбијање севера Косова, рекао је Александар Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истовремено, министар полиције Небојша Стефановић истиче да се из наступа појединих политичара јасно види да не раде у интересу грађана Србије.

Добро сам обавештен да Албанци и поједине стране агентуре виде да имају озбиљан отпор на северу Космета, они по сваку цену хоће да сломе тај отпор, и то преко српских политичара, како из опозиције тако и из власти – навео је шеф државе.

Председник државе је детаљно објаснио шему и модел по којима домаћи политичари шурују са странцима:

– Годину и по данас воде најпрљавију кампању против севера Косова и нашег народа на северу. Ја знам одакле то иде, ја знам шта раде поједине стране земље, какво агентурно деловање захтевају, зашто им је важно да се разори север Косова. Они север Косова доживљавају као рак рану тзв. косовске државе. Зато је потребно разбити север, уништити север и више нема проблема за Албанце. То раде преко домаћих политичара и то раде преко медија, то раде како се агентурно делује. Брате мили, то је читава акција, није то једноставно описати, и преко, наравно, дела људи из власти који раде за њих и тако даље – прецизирао је Вучић.

 

Извор: Ало.рс/ Српски Телеграф