Србија

ДИВЉАЊЕ АЛБАНЦА: Пожалили су се на храну у ресторану, а онда су уследиле СТРАШНЕ СЦЕНЕ !

Власник ресторана у Албанији ухапшен је због физичког напада на шпанску породицу и уништавање њиховог аутомобила.

Када се петочлана породица пожалила на лошу храну и услугу у ресторану “Панорма” у месту Химара на југу Албаније, власник ресторана 51-годишњи Михал Кокедима их је физички напао.

У покушају да побегну, породица је ушла у аутомобил са својим водичем, а онда су постали сведоци још већег дивљања Албанца.

Наиме, он је скочио на хаубу и кренуо да удара по шофершајбни док су престрављени људи посматрали, а једна особа из аутомобила почела да снима напад.

Албанац је код себе имао и неку врсту хладног оружја којим је успео да разбије стакло.

Кокедима је успео да се држи на аутомобилу у покрету око шест минута, све док нису наишли на полицијско возило, пише “Газетатема”.

Кокедима је ухапшен због напада, а касније је шпанску породицу примио албански министар туризма и извинио им се због претрпљене трауме.

Иначе, Кокедима и његова породица су и раније нападали туристе, а 2017. године су локалне власти суспендовале његову дозволу за рад.

Међутим, то га ниеј спречило да и даље прима госте, а велики број њих се, како показују рецензије на сајту “Трипадвајзор” жалио на услугу, храну и на понашање власника.

Извор: Блиц