Србија

ЈАВНОСТ У НЕВЕРИЦИ! ММА БОРАЦ КОЈИ ЈЕ ДАНАС ИЗБОДЕН ЈЕ ЗЕТ НАТАШЕ БЕКВАЛАЦ! Ево шта се дешава!

Нападнут спортиста Дамир Дадо Михајловић (37), супруг сестре од тетке познате певачице, рањен је након сукоба са тројицом мушкараца испред једног кафића.

Успешни спортиста Дамир Дадо Михајловић (37) из Новог Сада, и зет певачице Наташе Беквалац, избоден је ножем јуче око 14 сати у Новом Саду у Улици Мише Димитријевића испред једног кафића.

Како Курир сазнаје, Михајловић, иначе муж Беквалчеве сестре од тетке Јелене Мркић, бивши је шампион СБЦ организације, један од првих српских ММА бораца, признатих на међународном нивоу.

Седели у кафићу

– Михајловић је с другаром седео у кафићу свог брата када се изненада најпре вербално сукобио са нападачем који је седео за суседним столом. Сукоб се наставио испред локала, када су се Михајловић и још један мушкарац потукли.

Међутим, убрзо су дошла још двојица мушкараца, па су и они насрнули на ММА борца. Један од те тројице га је ударио пепељаром, након чега се Михајловић срушио. Овај га је потом ударио још неколико пута, а потом је извукао нож и зарио му га неколико пута у ноге. После тога нападачи су побегли – наводи извор Курира из истраге.

Хитна помоћ одмах је изашла на лице места и рањеног мушкарца превезла у Ургентни центар КЦ Војводине.

Потера

Полиција је обавила увиђај, а како сазнајемо, са нападачима се и даље трага.
Према незваничним сазњима Курира, Михајловић се од недавно бави и приватним обезбеђењем.

Михајловић се са најпознатијом новосадском певачиом ородио након што је оженио њену сестру од тетке Јелену Мркић. Мркићева је јавности постала позната након учешћа у ријалитију „Сурвајвер“,а опробала се и у певачким водама.

Репортери Курира покушали су јуче да ступе у контакт с њом, али је она одбила да било шта коментарише.

Инциденти: Претукао кошаркаша

Поред тога што је Михајловић познат по свом професионалном успеху, пре неколико година нашао се у жижи јавности због насилничког понашања. Он је 2010. године оптужен да је претукао кошаркаша Партизана Страхињу Милошевића, као и да му је са двојицом својих саучесника поломио два пршљена лумбалног дела кичме. Кошаркаш је због тога морао да прекине да игра, тек након неколико месеци био је способан да се врати на терен.

Најбољи српски борац у категорији до 84 кг, (први пут наступао у велтер категорији (кат -77кг) носилац Лута Ливре црног појаса, вишеструки првак државе у греплингу и бразилској џиу-џици, који се борио са највећим светским именима, бившим и садашњим УФЦ борцима као што су Hector Lombard, Jordan Radev, Eliot Marshall и Денис Стојнић.

 

Извор: Еспресо.рс/ Курир.рс