Србија

ВОДИТЕЉКИ ДНЕВНИКА ПРЕКИПЕЛО! Није више могла да ћути! БЕСНО САОПШТИЛА – Прошла сам кроз ПАКАО! Шокирана сам… Примитивци!

Државној секретарки Биљани Поповић Ивковић припадници опозиције упутили су бројне увреде у једној сасвим обичној расправи.

Небојша Алексић из Савеза за Србију који је познат по упадању у вербалне конфликте, без срама је рекао државној секретарки да је „болесна у главу“ као и „да је добра само за навлачење“. Он се у налету бројних увреда упућених једној жени сетио и стихова Боре чорбе и наставио:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Кад Биљану Поповић за ду*е уштину ту пронађу њену суштину“.

На овакве увреде Ивковићева није остала имуна, па је одговорила да Ђилас када не зна шта да каже у своју одбрану, упосли људе да вређају.

Она је рекла да Ђилас слободно може да вређа и да прети колико год жели јер га се она не боји, али је приметила једну битну разлику између лидера СзС и свих осталих који се оглашавају у његово име, а то је да је Ђилас милијардер, а Алексић, Веселиновић и Бошко Обрадовић само његове слуге.

Након свих бруталних увреда које су упућене државној секретарки Биљани Поповић Ивковић, многе јавне личности су јој упутиле речи подршке.

Међу оним храбрим је добро познато телевизијско лице. Водитељка „Дневника“ на РТС-у, Ивона Пантелић, је емотивном објавом на друштвеној мрежи „Инстаграм“ упутила снажну подршку својој куми.

„Кумо моја.. Ти си вечити борац! Тужна сам што злоупотребљавају твоје трагедије.. и сама сам прошла кроз пакао болести.. шокирана сам када видим примитивце који ЖЕНУ третирају као смеће.. Борићемо се против тога.. Остани ВЕДРА, НАСМЕЈАНА И ХРАБРА“, написала је Ивона Пантелић.

Уследио је још емотивнији одговор:

„Хвала Ивона моја❤️ ако је ико храбра зена то си ТИ!“, узвратила је Биљана Поповић Ивковић.

 

Извор: Ало.рс