Србија

СРБИ СУ РАЗВРАТНИ, МОЈА ДЕЦА НЕЋЕ ЖИВЕТИ У СРБИЈИ! Потресна исповест Славице Бурмазовић која је децу видела након 4 године!

Славица Бурмазовић, којој је бивши муж Ејуп Сабри Јунџу отео троје заједничке деце и одвео их у Турску, данас је после четири године коначно дочекала да загрли две ћеркице и синчића.

Курд Ејуп Сабри Јунџу, иначе турски држављанин, отео је њихову децу Аишу, Есму и Тарика 18. августа 2015. године и побегао с њима у град Мерсин у Турској, где је живео са првом женом, иначе својом сестром од стрица са којом има двоје деце

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Славица је пре три године у неколико телевизијских исповести испричала како је до свега овога дошло и како је њен бивши муж успео да децу изведе из Србије.

– Децу не дозвољава ни да чујем, ни да видим. Децу је извео без моје писмене или било какве сагласности, а најмлађем детету у моменту изласка из Србије пасош је био неважећи јер му је истекао 26.6.2015, а полиција каже да је то пропуст, истакла је раније Славица Бурмазовић.

Суд у Мерсину донео је пресуду да Ејуп треба да врати децу мајци, али он то није учинио. У судском поступку доказано је да је Ејуп према деци био насилан, а Славици је јасно поручио да деца неће расти у Србији „јер је српска култура лоша и Срби су развратни“.

Такође, после отмице, током боравка у Турској, деца су неколико пута била у болници, јер о њима готово нико није бринуо.

Деца су са Славицом кришом комуницирала путем Вајбера где јој је ћерка више пута говорила да желе да се врате у Србију и живе с мајком, али да им отац то не дозвољава.

Очајна Славица се на све начине борила да врати децу, па је чак упутила и јавни апел председнику Вучићу, а помоћ је тражила и од турског председника Ердогана.

Ејуп је Славицу провоцирао, не дозвољавајући јој да види децу, али јој је слао њихове фотографије.

Он је с децом ишао на плажу, водио их по ресторанима.

За четири године Славица их је видела само једном у мају 2016. године.

Све ове године, само кад је то дозвољавао њен бивши муж и под његовим строгим надзором, комуницирала је са децом путем друштвених мрежа. Деца су је често звала и кришом, чим би им се указала прилика да дођу до телефона.

У међувремену, Ејуп је са децом пребегао у Иран како не би морао да се повинује пресуди турског суда којом му је наложено да децу мора да врати мајци у Србију.

После вишегодишњег упорног рада српске дипломатије, деца су се јутрос вратила мајци Славици Бурмазовић у Србију, која их је нешто после 10 часова дочекала на аеродрому „Никола Тесла“.

 

Извор: Курир.рс