Занимљивости

КОНОБАРИЦИ СЕ ЗАВРТЕЛО У ГЛАВИ ОД БАКШИША КОЈИ ЈЕ ДОБИЛА! Милијардер се поштено отворио, а ово је ЦИФРА (ФОТО)

Након што је амерички певач и глумац Дони Волберг на новогодишњу ноћ на Фејсбуку покренуо изазов под називом ‘Топ бакшиши у 2020.години’ – и за рачун од 78 долара (8.340 динара) конобару оставио бакшиш од 2020 долара (око 216.000 динара), неки славни и богати пријатељи и познаници су одлучили да га прате у остављању великодушних напојница.

Тако се конобарица из Масачусетса Џенифер Наварија исто шокирала кад јој је бизнисмен и милијардер Ерни Бош Јр. за рачун од 157 долара (око 16.800 динара) оставио – 5.000 долара (533.000 динара) бакшиша.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наварија је у ресторану у којем ради послуживала сто за којим је седео Бош са три пријатеља и, како је рекла за локални ФОX 23, мало је с њима попричала пре него што је однела рачун од 157 долара.

Када је погледала рачун, прво је помислила да су јој оставили напојницу од 50 долара (око 5.330 динара).

Thank you Ernie Boch for your amazing generosity! You certainly made a job I really enjoy that much better 🤗Let’s see…

Posted by Jennifer Navaria on Monday, February 3, 2020

– Тек кад сам спустила поглед скроз на дно рачуна, схватила сам да гледам у четвороцифрени број и почела сам да се тресем- испричала је.

Милијардер Ерни Боч Јр. објаснио је да га је инспирисао Дони Валберг са својим Фејсбук изазовом који је поставио у новогодишњој ноћи.

– Дони, сад је ред на теби – написао је Бош на рачуну поред четвороцифрене цифре, а додао је и да се нада да ће га други пратити.

Наварија је за Инсидер испричала да се милијардеру захвалила на Фејсбуку будући да је отишао пре него што је видела колику јој је напојницу оставио.

– То је једна од оних ствари за које никада не мислите да ће се вама догодити – рекла је Наварија и додала како због геста милијардера само још више воли свој посао у којем и иначе ужива.

Бош је иначе власник Боцх Ентерприсеса, компаније која се углавном бави продајом аутомобила и која има нето вредност од 1,1 милијарди долара, извештај је НБЦ Бостон за 2018. годину.

Posted by Ernie Boch on Sunday, December 16, 2018

Извор: Курир.рс/24sata.hr