Србија

СЛОБОДА И ВОЈИН КОНАЧНО ПОКАЗАЛИ СВОЈЕ ЋЕРКЕ НАСЛЕДНИЦЕ: Годинама их крију од очију јавности (ФОТО)

Захвални су Богу!

Глумци Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић су један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени. Своју љубав су крунисали браком након 6 година забављања, а 2010. године родиле су се близнакиње Вера и Мила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Брачни пар наследнице годинама успешно крије од камера и фоторепортера, али се повремено дешава да на својим профилима на друштвеним мрежама објаве породичне тренутке са ћеркама.

View this post on Instagram

Life#love#tamo,tamo da putujem……….🙏🏻

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) on

– Понекад препознам себе у неким њиховим гестовима, али оне су ипак прича за себе, своји људи. Ми се и мазимо и волимо, али од почетка причам са њима као са одраслим особама. Зачуђујуће је то да ме, кад их нешто питам, па ми оне кажу шта о томе мисле, напросто оставе без текста. Могу да кажем ова овде личи на мене, овде на Бобу, она онде на бабу… Али, оне су, пре свега, своје – рекао је Војин за Базар.

Ипак, до сада никада нису приказали њихова лица. У наставку текста погледајте неколико интимних фотографија породице Ћетковић.

View this post on Instagram

Dubrovnik i Mila

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) on

Близнакиње су недавно напуниле 10 година, а глумица је тим поводом изјавила:

– Као и сваки родитељ, рећи ћу вам да је то један набој емотивни, то су сада девојчице од десет година и заиста сам благословена и захвална господу што ми је баш њих дао такве какве су. Биле су срећне и ми са њима.

Извор: Ало