Свет

НОГО ИЗНЕО ЗАСТРАШУЈУЋЕ ТВРДЊЕ: Корона је параван за рат против САТАНИСТА, ухапшени су Бил Гејтс, Хилари, Опра, ево ко још (ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ био је Александар Ного, књижевник који се годинама бори против позоришта у коме владајуће елите користе сва доступна средства манипулације претварајући људе у марионете и послушнике.

У том позоришту иза којег стоји „Дубока држава“, под директним утицајем Ватикана и сатаниста, појединац је само невина жртва чији се опстанак доводи у питање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је изнео застрашујуће тврдње у вези са пандемијом корона вируса. Италија је покушала да превари ЕУ, тако што је све смртне случајеве у земљи, третирала као преминуле од короне, с циљем да добије што већу помоћ од Европске уније, али им то није успело. Њихове болнице нису препуне, као ни болнице у Шпанији, а снимке можете лако пронаћи на интернету.

Њујорк Тајмс је објавио погану фотографију у новембру или децембру прошле године, на којој су људи обучени у беле скафандере, док на улици леже мртви наводно од короне, што је манипулација, после сликања тог призора чула се реченица, узмите својих 20 долара и не причајте ником о овоме. Два дана од објаве те фотографије фондација Била и Мелинде Гејтс, организација Давос и харвардски институт за биохемијска истраживања стали су уз СЗО и договорили су проглашавање пандемије коронавируса, тврди Ного.

Друга страна приче је да су Трамп, Путин и Си Ђинпинг покренули свеопшти рат против сатаниста, и искористили су удар короне на Кину у ту корист. Тај удар је покренут против Трампа који је са Кином склопио договор о куповини робе у вредности од 200 милијарди долара, а затварањем граница роба не би могла да иде за Кину, тако да би уговор пропао.

Трамп је након доласка на власт формирао војску за борбу у подземним тунелима која сада броји око милион војника. Под земљом се налазе читави градови, тунели, брзе пруге, а оно што се тамо дешава је застрашујуће.

Сатанисти отимају децу, она се тамо узгајају као стока, користе као жртве приношења, у сексуалне сврхе, канибализам а у све су умешане бројне познате личности, пре свега из Холивуда, као и Ватикан, папа, политичари, све оно што знамо као идоле представљају ту сатанистичку организацију.

Затварањем улица, увођењем мера против короне, деце нема на улици, самим тим ни киднаповања.

Деца се доведу у стање великог страха, а онда им се извуче сва крв, што је најјачи наркотик који постоји и зове адренохром, његова вредност је око милијарду долара за килограм, он чини да не старите, ствара језиву зависност, на пример Селин Дион која га је користила је за две године остарила таман онолико колико није за време коришћења.

Спроводи се велика акција хапшења тих сатаниста, међу ухапшенима су Бил Гејтс, Хилари Клинтон, Анђелина Џоли,  па чак и председнички кандидат Џон Бајден, против којег је пристао да сведочи познати режисер и продуцент Хенри Вајнштајн који се нагодио да уместо робије од 57 година добије 23 године а да сведочи против других сатаниста, Опра Винфри која је чак и дистрибуирала децу сатанистима, открива наш књижевник.

Војска педантно обавља ову акцију и чисти те подземне градове, а сва документација и цела истина би требала бити објављена половином маја, када ће цело човечанство доживети велику трауму. Кинески тестови који су проглашени неадекватним за корона вирус су изузетно адекватни и њихова права сврха открива све оне који су користили адренохром, а потом се представља да су те особе умрле од короне а уствари су ликвидиране или се третирају као заражене короном. Кинези су чак у сврху ове акције произвели и синтетички адренохром.

У Загребу се није догодио земљотрес, него су уништени подземни тунели, магнитуда наводног земљотреса се поклапа са атомском експлозијом чија магнитуда нагло скочи до максимума а онда постепено опада.

Сва деца која су нестала из породилишта, лажно проглашена мртвима, па и усвајана у иностранству, пошто је ДОС донео закон који старатељство испред родитељства су вероватно завршила у рукама сатаниста.

Препоручујемо Вам да погледате цео интервју, али да ове тврдње не узимате здраво за готово, време ће показати шта је истина, јер се можда иза „победе над сатанистима“ крије још већа обмана како би се зацарио Антихрист,  под изговором како је зло побеђено, а једини који може да сузбије сво зло је Исус Христ.

Извор: Србија јавља