Србија

ЦЕЛА СРБИЈА БРУЈИ О ОВОЈ СЛИЦИ: Цеца и др Кисић се смејале у емисији, ЕВО ШТА СУ ШАПУТАЛЕ (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Србија не престаје да бруји о емисији „Хит твит“, која је синоћ емитована на „Пинку“, а у којој су гостовали Цеца Ражнатовић, Дарија Кисић Тепавчевић, Чеда Јовановић и Жељко Митровић. Поред бурних расправа које су обележиле емисију, још један детаљ привукао је пажњу гледалаца – разговор Цеце и Дарије који су имали прилику да виде, али не и да чују.

У једном тренутку, док су Жељко и Чеда говорили углас, Цеца и Дарија су се приближиле једна другој и кроз смех размениле неколико речи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај тренутак свима је привукао пажњу, али гледаоци у том тренутку нису били у прилици да чују шта је су певачица и докторка рекле једна другој.

– Да напустимо емисију и идемо на кафу, јер ова двојица галаме и једини причају – прокоментарисале су Цеца и Дарија.

У поменутој емисији, Цеца и Чеда Јовановић нашли су се, подсетимо, очи у очи после 17 година ћутње и избегавања, на молбу власника “Пинка” Жељка Митровића.

Жестока свађа Чеде Јовановића и Жељка Митровића у студију ТВ Пинк, ЦЕЦА НАПУСТИЛА ЕМИСИЈУ
Емисија је била прошарана вербалним провокацијама и расправама између Цеце и Чеде Јовановића, а ситуација је експлодирала у последњим минутима шоуа, када се и Митровић умешао на Цециној страни, а она убрзо демонстративно напустила студио.

Извор: Блиц