Свет

ИТАЛИЈАНСКА ПОСЛАНИЦА ЗАТРЕСЛА СВЕТ: Тражи да се овај човек ухапси због ЗЛОЧИНА ПРОТИВ ЧОВЕЧНОСТИ

У свом страственом обраћању, она је позвала колеге посланике да се супротставе било каквим плановима за обавезну вакцинацију против корона вируса.

Италијанска посланица је успела да игру око теорије завере кривице подигне на потпуно нови ниво, користећи своју парламентарну привилегију да окриви Била Гејтса као „злочинца вакцинације“ и глобалистичког оруђа.

Бил Гејтс и његови најновији антикоронавирусни напори били су у средишту најлуђих теорија које истражују могуће језиве мотиве који стоје иза активности милијардера.

У аргументованој и жестокој осуди прошле седмице, италијанска посланица Сара Куниал одржала је говор који се ретко (ако икад уопште) чује у било којем парламенту.

У свом страственом обраћању, она је позвала колеге посланике да се супротставе било каквим плановима за обавезну вакцинацију против коронавируса. Такве напоре гурају корумпиране елите – дубока држава – тврди она, показујући прстом на Била Гејтса као једног од главних криваца који стоји иза вакцинационог покрета, ако не и саме пандемије.

– Бил Гејтс већ деценијама ради на депопулационој политици и плановима диктаторске контроле глобалне политике, са циљем да стекне примат у пољопривреди, технологији и енергетици – рекла је она.

Као познати противник вакцинисања, она је Гејтса издвојила као негативца, пре свега због кампања вакцинације које његова фондација већ годинама спроводи у мање развијеним земљама.

Док је храбро оптужила милијардера за стерилизацију милиона жена у Африци и парализу стотине хиљада деце у Индији, она је такође указала на ГМО и 5Г технологију, као мешавину завере његових „грехова“.

Италијанска политичарка је такође оштро критиковала мере заштите од коронавируса које је њена држава међу првима увела. Према њеним речима, изолација такође служи глобалистичкој агенди, док су Италијани били предмет „свете инквизиције лажне науке“.

– Наша деца ће изгубити више, које су „силоване душе“ – додала је она.

– На овај начин, право на школовање биће дато само са наруквицом како би се искористили за пробу, како би их навикли на ропство и присилни третман – рекла је она.

Прави циљ свега тога је, према њеним речима, потпуна контрола.

– Апсолутна доминација над људским бићима, претворена у заморчад и робове, кршећи суверенитет и слободну вољу – истакла је посланица.

Када су је на говорници покушали прекинути, председник парламента је то спречио, саопштивши да у „слободном парламенту свако има право да изрази своје мишљење“, те је добио аплауз.

Након што јој је дозвољено да заврши свој говор, она је отишла даље, молећи италијанског премијера да Гејтса преда међународној правди, осим ако и сам Ђузепе Конте није део глобалне завере „дубоке државе“.

– Следећи пут кад примите телефонски позив филантропа Била Гејтса, проследите га директно Међународном кривичном суду за злочине против човечности – рекла је посланица.

Иако је Бил Гејтс у прошлости често био мета разноразних теорија завере, тренутна пандемија коронавируса повећала је интересовање за његову личност.

Његова потрага за вакцином против коронавируса, као и недавни нејасни „Мајкрософтов“ патент који се описује као уређај који прати „телесне активности“, изазвали су велику гужву.

Упркос чињеници да је Бил Гејтс технички одступио од „Мајкрософта“ и више није повезан са корпорацијом, док у „злоћудном“ патенту ВО / 2020/060606 никада није споменут било какав имплантат, неки закључују да би милијардер могао планирати да лукаво чипује човечанство под окриљем вакцинације против коронавируса.

Иако тирада Саре Куниал звучи без преседана, није посебно изненађујуће јер долази од жестоког противника и активисте против вакцинисања, а која је прошле године избачена из странке Покрета пет звездица због својих противничких ставова.

Такође, она није прва истакнута личност која је осудила Гејтса. Руски режисер Никита Микхалков изнео је сличан став раније овог месеца након што је, баш као и Сара Куниал, на националној ТВ упозорио на наводне завере за десетковање и контролу становништва планете.

Извор: РТ/srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР