Спорт

НЕСТОРОВИЋ ПОНОВО ШОКИРА СРБИЈУ: Вимблдон је био намештен, све се „ШТЕЛОВАЛО“ ЗА ФЕДЕРЕРА?!

„Српски тенисер Новак Ђоковић је најбољи наш амбасадор и не дозвољавам да га нападају“, каже пулмолог Бранимир Несторовић. Познати доктор сматра да странци завиде Новаку на његовом успеху и да га због тога сталну нападају

Пулмолог Бранимир Несторовић у интервјуу за Твин и Информер.рс истакао је да је Ђоковић наш најбољи амбасадор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Не дозвољавам да неко каже нешто против Новака. Он је много учинио за нашу земљу. Ја знам његову каријеру у прсте и зато могу да кажем да је он све сам урадио, имао је само помоћ своје породице. С друге стране, Новак је Србији вратио неупоредиво, не само финансијки већ и угледом. Он је узоран спортиста, који се увек труди да помогне. Помогао је током ове ситуације са коронавирусом, а и знам да је Новак набавио санитетска возила на Косову – каже Несторовић.

Доктор Несторовић сматра да је Новак Ђоковић много бољи човек од Роџера Федерера и Рафаела Надала.

Он нам је испричао један непознат детаљ са Вимблдона 2019. године.

– Ви кад гледате оне са којима он игра, то је све индустрија. Он је аномалија у тенису. Да ли сте видели некад Роџера да маше заставом на крају меча? Можда Надал, али кад је репрезентација у питању. Они су више солисти. Ја разумем зашто га странци нападају, али не зашто наши. Ја знам и да је на Вимблдону 2019. године било све намештено да Роџер Федерер освоји тај турнир, да победом заврши каријеру. И противници су му били намештени. Ако се сећате дошла је цела краљевска породица тад, али је Новак то покварио – поручује Несторовић.

Извор: Информер.рс