Србија

ВУЧИЋ О АТЕНТАТУ: „Шта ти је, шта се ти тресеш од страха?“

Рекао сам да никада у својој земљи нећу да носим панцир, а да се кријем од свог народа, не пада ми на памет! Све док сам сам жив, идем међу свој народ, нећу да се кријем. Каква је то онда држава кад мафија може да убије шефа државе, рекао је данас Александар Вучић.

Председник је говорио о томе да је сведок сарадник Срђан Лалић признао да је криминална група Вељка Беливука планирала атентат на њега, а да су се неки томе смејали, па упитао хоће ли се сад неко због тога извинити.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Хоће ли се неко извинити? А је ли се неко извинио за три године лажи о Јовањици? Нико то од вас није доживео, доживела је моја породица и када се све доказало као ноторна лаж није било ни извините. Мислите да ће неко рећи извините кад су говорили да смо приводили неког у Ритопек, а мислим да једино тамо нисам био – рекао је Вучић и додао:

– Ми сада имамо нове податке, сада имамо потврде и знамо ко је све у тим причама учествовао. И у првом покушају и у каснијим покушајима. Ја сам се тад окренуо према људима на отварању споменика Стефану Немањи ту је био министар МУП Вулин и рекао сам му: Шта ти је, шта се ти тресеш од страха. Наравно, то је била шала, није се тресао, он је озбиљан човек – рекао је Вучић.

Извор: Блиц