Србија

СРБИЈА ЗАВИЈЕНА У ЦРНО! Животе су изгубили Марко, Зоран, Радослав!

Заједно са Првим мајем, празником рада, који се уобичајено обележава окупљањем у природи, а који је ове године остао у сенци корона вируса, полицијског часа, забране окупљања, али и кишовитог времена, у домаћу јавност доспеле су и бројне лоше вести.

Уместо извештаја о дружењу, понеком несрећном опијању, догодовштинама са излетишта, Србија од јутрос чита вести о смртним случајевима. Не само да је у јавност доспела информација о смрти оболелог дечака Луке (4), преминулог пре шест дана, већ је данас стављена тачка на потрагу за младићем код Сребрног језера. Такође, новинари су се опростили од колеге, трагично настрадалог у раним јутарњим часовима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пронађено је и тело мушкарца за којим се трагало с краја марта, а вест о бизарној саобрачајној несрећи у којој је је погинула старија жена из Свилајнца, такође је нашла своје неславно место међу ступцима хронике.

Тело младића пронашли рониоци

Наиме, тело Марка К. (22), који је синоћ испао из чамца и утопио се у Сребрном језеру, пронађено је данас након вишесастне потраге. Тело су пронашли рониоци Жандармерије, а несрећа се догодила када су настрадали младић и још двојица његових пријатеља отишли чамцем до викендице.

Како смо сазнали, њих тројица су отишли на другу обалу, дружили се, пили алкохол, па кренули натраг око поноћи. Прича заправо почиње од момента када је чамац у повратку почео да тоне услед чега су сва тројица упала у воду. Један није испливао, а преостала двојица пријавила су његов нестанак.

Њима двојици пронађен је алкохол у крви и како се незванично сазнаје, биће прекршајно кажњени због кршења полицијског часа.

У саобраћајној несрећи код Ужица, у атару села Сушица код Златибора, ноћас је погинуо Радослав Ћебић (48), новинар недељника „Време“.

Око 1 сат иза поноћи возећи аутомобил марке „лада нива“ из непознатог разлога слетео је са коловоза и ударио у бетонски стуб, настрадавши на лицу места.

Данас је пронађено и тело Зорана Вукотића (62) из Зрењанина, који је нестао 27. марта, у делу Бегеја који протиче кроз Ечку, а у подручној полицијској управи Зрењанин потврђено је да је потрага у овом случају завршена.

Дан на измаку обележила је и језива саобраћајна несрећа у Свилајнцу у којој су учествовали супружници, бар једно старије од 65 година, за које важи забрана кретања, и младић од 19 година, а за ког су медији пренели да није имао дозволу за боравак и који је имао и пробну возачку дозволу. Супружници су једно другом помогли да испаркирају возило. У судару та два аутаомобила, погинула је женска особа, пешак.

Извор: Телеграф.рс