Србија

ТИЈАНИНА ИЗЈАВА ШОКИРАЛА СВЕ! Ајфонка поручила: „ДОК ЈА РОБИЈАМ, ОН УЖИВА“

Фото: Јутјуб

Старлета Тијана Максимовић, позната као Тијана Ајфон, и још четири особе осумњичене су да су у Сувом Пољу крај Бијељине организовали велику кокаинску журку са оргијама.

Полиција је пре пар дана спровела велику акцију у Бијељини у којој је ухапшено 36 особа, међу којима је и Максимовићева, а сумњиче се за бројна кривична дела.

– Они су ухапшени у полицијској акцији “Кристал”, а поменути се терети за кривична дела организовани криминал и врбовање ради проституције. Осим тога терете се и за неовлашћену производњу и промет опојних дрога и недозвољен промет оружја – појаснили су из полиције, а преносе Новости.

Извор Српскаинфо тврди да је Тијана Ајфон наводно била један од организатора оргијања, ком су присуствовале веома опасне особе повезане са наркотицима, а који су познате по својим везама по целом свету.

Ово није Тијанин први „сукоб“ са законом, а старлета је пре пар година била приведена због туче у ноћном проводу.

Након што је ухапшена због сукоба са полицајком, Тијана Ајфон је после 24 сата пуштена из притвора и за „Телеграф“ је објаснила како је дошло до инцидента на Новом Београду.

– Тијана је напала неку девојку на Новом Београду. Када је видела полицајца, девојка је позвала у помоћ, након чега је старлета приведена, а тужилац јој је одредио притвор од 24 часа – рекао је извор тада.

Медији су тада писали и да је Тијана провела 12 сати у будванској полицији јер се потукла са две девојке у једној дискотеци.

– Те наказе су ми све време добацивале из свог буђавог сепареа. Објаснила сам им неке ствари. Морам да похвалим момке из полиције, били су љубазни – изјавила је тада старлета.

Ипак, старлета се поруком на Инстаграму огласила и признала да је била у затвору. Она се обратила неком момку који ужива на мору или базену речима.

– Док ја робијам по БГ, он ужива – ставила је Тијана у опису уз љутити смајли.

Старлету смо контактирали још приликом инцидената у Будви, али је остала мистериозна и рекла да ће се ускоро све сазнати.

Старлети и бившој звезди ријалитија „Парови“, Тијани Ајфон, одређен је притвор на 24 часа због напада на девојку у Београду, пише „Мондо.рс“. Све се одиграло на Новом Београду када је полиција чула да неко дозива у помоћ.

Извор: Srbija Danas.com/Novosti/Telegraf/Mondo