Србија

ВУЛИНОВА ИЗЈАВА НАСМЕЈАЛА ЦЕЛУ СРБИЈУ! Да ли ви мислите да је неко срећан што мора да седи кући цео дан и гледа своју жену?

Министар одбране Александар Вулин, гостујући у емисији Фокус, осврнуо се на део грађана који по налогу једног дела опозиције лупају у шерпе и лонце

– Кажите лепо, ми се не слажемо са прописаним мерама самодистанцирања, ми желимо да се вирус несметано преноси, па ко преживи преживи, као у Шведској… Је л’ неко срећан што седи кући? Је л’ неко срећан што мора читав дан своју жену да гледа? Па није. Није ни она срећна што мора да гледа мужа. Коме је то лако, поготово људима који су тако дуго у браку као ја. Шалим се наравно, али ко је срећан да буде закључан и затворен? Али шта је алтернатива? Ја нисам видео своје родитеље од почетка ове кризе и недостају ми. Недостају и мојим клинцима јер не виде бабу и деду. Па је л’ треба да убијемо бабу и деду да би смо задовољили хир да се видимо један дан? – упитао је Вулин и додао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ови што лупају, нека кажу зашто лупају, па да видимо може ли им се шта помоћи. Али немојте ово да радите. Узели сте аплауз лекарима.

Извор: Информер.рс