Србија

ПРОГНОЗА! Током дана топло и спарно, а увече нас очекује тотална промена времена!

Временска прогноза за понедељак, 6. јул.

Време у Србији

У Србији ће бити топло и спарно, на северу дужи сунчани интервали, а у осталим крајевима променљиво облачно, повремено са кишом и пљусковима са грмљавином.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дуваће слаб и умерен, североисточни ветар. Најнижа температура од 16 до 21, највиша од 27 до 31 степен, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Увече на северу јаче наоблачење са кишом, пљусковима са грмљавином, осетним падом температуре и појачаним северозападним ветром.

Време у Београду

У Београду ће бити топло и спарно са дужим сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, североисточни. Најнижа температура око 20, највиша око 31 степен.

Током ноћи јаче наоблачење са кишом, пљусковима са грмљавином, осетним падом температуре и појачаним северозападним ветром.

Прогноза за наредних седам дана

Према изгледима времена за наредних седам дана, у уторак хладније, променљиво облачно, повремено са кишом и пљусковима са грмљавином и појачаним северозападним ветром.

У среду разведравање. Од четвртка до недеље претежно сунчано, само у планинским пределима уз локални развој облачности ретка појава поподневних краткотрајних пљускова са грмљавином.

Температура у мањем порасту, али ће се задржати углавном око просечних вредности (од 27 до 32 степена). У понедељак ново наоблачење и захлађење с кишом, пљусковима и грмљавином.

 

Извор: rs.sputniknews.com