Свет

ХИРУРГ САОПШТИО ЈЕЗИВЕ ВЕСТИ: Позната певачица у завојима, операција трајала осам сати!

Језиво…

Популарна старлета и музичка звезда, Кејти Прајс објавила је јуче видео на Јутјуб каналу пред саму операцију ногу, која ће бити одлучујућа за њено ходање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, певачица се повредила за време одмора у Турској и тренутно мора да носи две посебне чизме и да хода уз помоћ колица.

Она је објавила видео који је прекинут, док је трајала операција читавих осам сати, а онда се и огласила из болничке постеље:

– За неколико минута ћу бити под анестезијом, управо сам причала са мамом, рекла сам јој да ми је хирург рекао да сам урадила „добар“ посао, најгори могући прелом сам имала. Урадиће све што могу – рекла је Кејти а онда отишла на операцију дугу осам сати, па се огласила након буђења из анестезије:

– Готова је операција. можете видети моје ноге, у ствари не можете јер су у завојима, не сме да се стави гипс јер отиче. Хирурзи су ми рекли да чим је почела операција, кад су ме увели, а то није могло да се види на снимку, да је дошло до лошег зарастања, све је било смрскано унутра, што им је отежало посао. Имаћу огромне ожиљке на ногама, али није ме брига, само да прогодам поново. Лекари су рекли да ћу за две године моћи без проблема да ходам, али ћу моћи да станем на ноге кад ми скину завоје за три до шест месеци – рекла је певачица.

Извор: Srbijadanas.com