loading...
Србија

ХОРОР КОД ЛОЗНИЦЕ! Отац и мајка приметили да им сина нема у соби, а када су стигли до бунара, угледали су стравичан призор

Фото: Pixabay

В. В. (49) из села Горњег Добрића, код Лознице, подно Иверка, одузео је себи живот скоком у бунар, који је у породичном дворишту, сазнају „Новости“.

Отац, мајка и брат, који су живели са њим у кући, приметили су, у недељу ујутру, да га нема у соби. Тражили су га по дворишту, загледали сваку зграду око куће и на крају, кад су отворили врата сантрача бунара, имали су шта и да виде.

– Призор је био језив – сведоче комшије који су притрчали у помоћ породици В.В. Његово беживотно тело извађено је из бунара око шест часова.

Лекари су могли једино да констатују смрт. Одмах је стигла и полиција, обавештено је ОЈТ Лозница, урађен је увиђај. Како сазнајемо, реч је о класичном самоубиству. У читавом Јадру, више од три деценије, није се догодило да неко себи одузме живот скоком у бунар.

Не зна се мотив зашто се В.В. одлучио на овај корак, осим што је извесно да је имао озбиљне здравстене проблеме.

Несретни човек ће бити сахрањен данас на сеоском гробљу у Горњем Добрићу, али без опела и свештеника, јер то не дозвољавају правила СПЦ. Верски обред долази у обзир тек 40 дана после смрти, на молбу коју породица треба да упути надлежном епископу.

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Новости.рс

loading...