Регион

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА: Ватрогасци извлачили тела деце из слупаног комбија!

Словачки ватрогасци су извлачили тела из комбија који је након судара слетео са пута, сви су веома потресени.

Пет особа, међу којима је и четворо деце погинуло је у среду у судару два комбија на путу близу места Липтовски Трновец у Словачкој.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

До несреће је дошло када су се, из још неутврђених разлога, сударила два комбија марке „фолксваген“ на регионалном путу.

У комбију са словачким регистарским ознакама било је деветоро путника, међу којима петоро деце, док је у комбију немачких регистарских ознака било троје одраслих.

Након ударца, комби у ком су била деца слетео је са пута, а ватрогасци су по доласку на место несреће затекли језив призор.

– Наши припадници су предузели све мере како би помогли повређенима и пружили им неопходну помоћ. Нажалост из комбија су извукли четворо малишана којима није било спаса. Сцене су биле стравичне, наши ватрогасци су веома потресени – рекла је портпаролка тамошњег ватрогасног друштва.

У несрећи је живот изгубио и мушкарац (43), док су остали задобили лакше телесне повреде. Они су хитно превезени у болницу, где их је прегледао и психолог јер су доживели велику труму.

Извор: Srbijadanas.com