Србија

ТРАГЕДИЈА! Младожења се обесио уочи свадбе! Послао вереницу до аута, а када се вратила у собу угледала је језив призор!

Горан С. (39) из Негосавља код Медвеђе обесио се у понедељак увече у соби једног хотела на периферији Лесковца, у којем је био са вереницом!

Несрећни Горан послао је вереницу да му донесе нешто из аута, а затим је пресудио себи у туш-кабини хотелске собе, само неколико дана пре заказаног свадбеног весеља!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Затекла га вереница

Горанови рођаци и пријатељи су у шоку и нико од њих не може ни да наслути зашто је он себи одузео живот.

Радник хотела испричао нам је да се Горан пријавио на рецепцији са својом личном картом и ушао је у собу са девојком:

– Шта се међу њима дешавало, ми то заиста не знамо. Ово је први пут да се таква трагедија догодила код нас, што је узнемирило све особље. Дошла је полиција, као и хитна помоћ, која је констатовала смрт. Касније су тело мушкарца преузели његови родитељи. Све се одвијало у тишини како због целокупне ситуације не бисмо додатно узнемирили госте.

Према једној верзији, Горан је у хотел дошао са својом вереницом после некакве породичне свађе. У једном тренутку је послао девојку до аутомобила, који је био паркиран испред хотела, да му донесе неке ствари, а када се она вратила у собу, затекла је стравичан призор.
Он је, иначе, годинама живео у Београду, а у родно Негосавље вратио се због организовања свадбе. На дан трагедије је са својим родитељима и вереницом боравио у Лесковцу, где је будућа снајка од његових родитеља добила на поклон златан накит.

Били складан пар

Мештани Негославља с неверицом су прокоментарисали трагедију, јер, како кажу, ништа на њу није указивало.

– У селу су провели неколико дана, били су весели и заиста немамо одговор на питање због чега је Горан одлучио да се убије. Имао је све у животу, био је вредан и поштен момак, успешан у послу. Коначно је одлучио да се ожени и да створи своју породицу. Са девојком се лепо слагао и били су складан пар – причају у Горановом селу и додају:
– Шта се то десило, нико не може да вам каже, па ни његови најближи, јер се баш ни на шта није жалио. У уторак је требало да буде на послу, а собу у хотелу је изнајмио како би се одморио пред пут у Београд.

Радио на рестаурацији цркава, био религиозан

На Фејсбук профилу покојног момка, судећи по неколико постављених фотографија, Горан је радио на рестаурацији цркава. Његови омиљени цитати, које је окачио на својој страници, указују на то да је био религиозан: „Треба да се опустиш. Не узимај превише на себе бриге овог света, већ чувај свој мир и живи са Богом, нека иде како иде…“ У следећој поруци се, ипак, назире и мало туге: „Дај ми, мајко, други живот да проживим ја…“, а затим је написао и реплику из филма „Терминатор“: „Нема судбине осим оне коју сами створимо…“

Уклето село

Пре мало више од годину дана, у фебруару 2019. године мештане овог села задесила је незапамћена трагедија, када је дванаестогодишњи дечак извршио самоубиство у породичној кући тако што је очевим пиштољем пуцао себи у уста. Дечак је оставио и опроштајно писмо. Мештани Негосавља су у потпуном шоку после ових трагедија.

Извор: Информер.рс