Србија

МИГРАНТ НАПАО ДЕВОЈКУ УСРЕД БЕОГРАДА: Група младића све гледала, насилник покушао да је опљачка, па је бацио (ФОТО)

Девојку је напао мигрант у близини Бранковог моста у 20 часова увече. Нико није притрчао у помоћ а полиција се појавила након неколико минута.

Док се пела уз степенице писала је другарици поруку и након пар минута вратила је телефон у џеп. Мигрант, који је био у близини посматрао ју је да би је након тога напао и бацио на под, према жртвиним речима како би јој отео телефон.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Девојка у том тренутку почиње да вришти, а на само десет метара од њих налазила се група младића који су то само посматрали и ништа нису учинили. Мигрант је жртву ухватио јако за врат, након чега је она почела у страху да га удара песницама и лактом у главу, што је њега изазвало да је баци низ степенице.

Након тог инцидента појављује се младић који виче на мигранта и насилник истог момента бежи Бранковом улицом. После неколико минута на месту напада појавила се полиција, која је била вољна да помогне жртви.

– Ја сам у оној групи која се не препушта и не седи скрштених руку. Схватила сам брзо да сам нападнута, била сам скроз приземна, али то не умањује чињеницу да ме је био страх и то веома. Мигранти су у мом крају већ 5/6 година . Први налет су биле класичне избеглице, међу којима су лекари и интелектуалци. Имали су новац и побегли за Немачку. Ови сада нападају жене буквално где стигну. Углавном су мета телефони и овим путем апелујем на све, нећемо умрети ако пола сата не држимо телефоне у рукама – рекла је жртва о потресном нападу.

На питање како се сада осећа девојка је одговорила: “ Имам физичке тегобе, што је нормално пала сам са 15 степеника, али психички се добро држим“

На свом Инстаграм налогу она је објавила детаље овог стравичног догађаја и покушава на све начине да утиче на девојке и жене како не би постале и оне жртве напада миграната. Обећава да ће дати све од себе и што више се ангажовати што се тиче овог проблема. Додала је да осмех лечи све и да јој је смех помогао да се што пре освести од насилника који вреба.

Извор: Ало.рс/Еспресо/Н.А.