Регион Србија

ОГЛАСИО СЕ МАНДИЋ: Абазовић би са 4 мандата да смењује не само по Црној Гори, већ и Србији и региону!

Мандић је потврдио да ја Абазовић под Острогом захтевао да у Влади буду Срби само које он одобри, али никако сви, што је како је рекао за ДФ потпуно понижавајуће и неприхватљиво

Председник Нове српске демократије, чланице Демократског фронта, окоснице коалиције “За будућност Црне Горе”, Андрија Мандић укључио се јутрос у програм ТВ Пинк и раскринкао намере Дритана Абазовића, којег медији називају и “Албански четник”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ови избори су добијени снагом српског народа и то нико не може да побије, нагласио је Мандић, а потом и потврдио да ја Абазовић под Острогом захтевао да у Влади буду Срби само које он одобри, али никако сви, што је како је рекао за ДФ потпуно понижавајуће и неприхватљиво.

Абазовић је саопштио да у владу могу да уђу само они Срби које би он или неки концерни који стоје иза те коалиције пробрали. Један медијски концер и шверцерско-криминални клан желе да кадрирају у будућој влади Црне Горе, а да за њих нико није гласао. Имамо ту екипу око Вијести која желели да доминантну победу српског народа претвори у нечију туђу победу. То је за нас неприхватљиво. Знате, неки би са четири посланика не само да смењују Мила Ђукановића, већ би да смењују и по Србији и региону. Морамо се вратити у природни поредак и да поштујемо правила која важе и мислим да то морају и наши саговорници да схвате – рекао је Мандић.

Он је ипак истакао да се нада да ће се поједини уразумити и да ће Влада Црне Горе ипак бити формирана на демократским принципима, поштујући оне који су освојили највише гласова.

 

 

 

Извор: Информер.рс/објектив.рс/пинк