loading...
Спорт Србија

Појавио се СНИМАК који показује да је све ПРЕВАРА: Разоткривена фарса око Новакове дисквалификације!

Фото: Твитер принтскрин

Наставк драме Ђоковић.

Свет је шокирала вест да је Новак Ђоковић избачен са УС Опена након што је погодио линијског судију Лауру Кларк на мечу осмине финала против Карања Бусте. Мишљења су поедељена: велика већина сматра да је дисквалификцаија Ђоковића велика срамота, док има оних који верују да су организатори поштовали правила и донели правилну одлуку.

Појавио се нови снимак који нам доноси угао у коме се јасно види да је српски тенисер, несрећном лоптицом, погодио 57-годишњу Американку у раме а не у врат како је и сама представила бауљајући по земљи и борећи се за ваздух.

Спорни моменат се јасно види на 0:20

Извор: Srbijadanas.com

 

loading...