Србија

МАРИЈА КАРАН РАЗБЕСНЕЛА СРБЕ СКАНДАЛОЗНОМ ИЗЈАВОМ У ЈУТАРЊЕМ: Због ових речи је на стубу срама

Глумица Марија Каран већ годинама живи на релацији Америка – Европа. Из Лондона се укључила у Јутарњи програм „Прве“ телевизије, те, не баш најјасније, испричала како данас изгледа њен живот и шта се све дешавало у Србији када је она први пут прешла границе и отпутовала у свет. Њене речи изазвале су буру на мрежама.

Наиме, водитељ Филип Чукановић упитао је Марију Каран да ли има посла, те чиме се све бави у животу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мислим због ковида и свега што се дешава је мало све стало. Иначе, имам свој пројекат који развијам, своју причу коју ћу ускоро бити спремна да поделим са вама. Радим на томе већ дуги низ година, лично сам написала ту причу, наравно да желим да то продуцирам, те да играм у том филму. То је нешто што развијам са својим продуцентима и писцима, то је нешто на чему интензивно радим последњих месеци. Надам се да ће угледати светлост дана – изјавила је глумица која све наде полаже у своје ново „чедо“, а потом објаснила да већ месецима има сопствени бизнис којим се бави.

– Овде у Лондону већ петнаест година имам своје агенте, а у Америци имам свог менаџера, тако да сам скоро имала аудиције и није ипак све стало. Иначе поред глуме, што је мој омиљени посао, имам још једну каријеру коју сам развила у последње четири године. Ја сам пронашла, односно остварила да кажем, фирму и фондацију у Лос Анђелесу. Ушла сам у целу причу као колекционар, као неко ко је љубитељ уметности, неко ко познаје ту сцену веома добро. Пожелела сам да вратим свом народу и региону соје знање, да ту сцену приближим остатку света и помогнем младим уметницима – изјавила је Марија која није могла да објасни тачно чиме ће се све бавити њена компанија.

Уследило је питање, али и одговор Марије који је шокирао гледаоце крај малих екрана. На питање Филипа хоћемо ли Каранову видети у неким домаћим пројектима, с обзиром на то да у Србији влада хиперпродукција, те се снима велики број филмова и серија, глумица је имала шта да каже.

– Знате како, када сам отишла пре десет година за Лондон људи код нас нису ни користили мејл, а ево сада имамо могућност да се чујемо преко видео позива. Ми увек каскамо да будемо умрежени и упућени, али мислим ту сам, ја сам ту. Никада ми није проблем да дођем. Последњи пут сам радила серију “Пет”. Говори се о неким новим пројектима, за сада имам своју причу коју радим. Сада када сам у Лондону, мало сам ближе, те та хиперпродукција може да рачуна на мене – изјавила је Марија уживо у програму, а гледаоци су остали изненађени њеним речима.

Извор: Блиц