Србија

УЖАС У ПОЖАРЕВЦУ: Силована сестра Ане Михајловски

Пожаревљанину М. Р. (33), који се сумњичи да је у понедељак силовао бившу девојку (22), после саслушања пред Вишим тужилаштвом из Пожаревца одређен је притвор до 30 дана.

Како Курир сазнаје, несрећна девојка је сестра по оцу познате водитељке Ане Михајловски, коју је Анин отац добио у браку са другом супругом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како незванично сазнајемо, Ана и сестра нису блиске.

Случај је, како сазнајемо, пријавила мајка несрећне девојке, која је ћерку затекла у кући М. Р. са видљивим повредама.

– Наводно, њих двоје су раније били у љубавној вези, али су раскинули. После тога су се више пута мирили и виђали, чак су ишли и ван града. Претпоставља се да је М. Р. несрећну девојку још у недељу увече или понедељак ујутру позвао да се виде, па је она отишла код њега – прича наш извор из истраге:

– Када је дошла у његову кућу у Пожаревцу, младић је насрнуо на њу, ударао је и силовао, а како се девојка опирала, почео је све више да је туче.

Девојчина мајка се забринула што се она не враћа кући и не јавља на телефон, па је почела да је тражи по граду.

– Жена је посумњала да је она код бившег момка и отишла је у кућу М. Р. Почела је да лупа на прозор, а онда угледала ћерку која је претучена седела и плакала – каже наш извор.

Како сазнајемо, мајка је одмах одвела ћерку у полицију.

– Пријавиле су младића, а девојка је упућена на лекарске прегледе, који су показали да је сексуално злостављана. Због тешког психичког стања и трауме коју је преживела, жртва је упућена и код психијатра – додао је саговорник Курира.

Како сазнајемо, осумњичени је на саслушању негирао кривично дело и тврдио да није силовао девојку.

– Наводно је испричао да су њих двоје после раскида везе наставили да се повремено виђају и да се сексуални однос међу њима догодио уз њен пристанак. Међутим, како је он пре 10 година већ осуђен на две године затвора због силовања, одређен му је притвор како не би поновио дело, али и како не би утицао на сведоке – каже извор из истраге и додаје:

– Он је иначе добро познат полицији, осуђиван је укупно осам пута за различита дела, а између осталог ове године и за насиље у породици, и то над једном девојком, па га чека трогодишња робија.

Извор: Курир.рс/ Ј. И.