Србија

МИЛИЦА МИЛША ПОБЕСНЕЛА: Због таквих као ви неко ће умрети, мислити да корона не постоји је…

Полемика о корони не јењава на друштвеним мрежама, а Милица Милша која је имала корону решила је да „неверним томама“ и „теоретичарима завере“ запуши уста.

Наиме, једна девојка је испод Милицине фотографије на којој су она и преминули Иван Бекјарев написала да нико више у Србији не верује у корону јер је измишљотина алудирајући, по њеном мишљењу које је поделила јавно, на то да је наш глумац који је преминуо јуче у 74. години већ имао здравствене тегобе, а Милица Милша је имала спреман одговор и погодила је право у мету.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Иван и многи други је умро баш од кроне! И да, због вас таквих који нису у стању да схвате да је ово опака и подла смртоносна болест људи се разбољевају и зараза се шири и због вас таквих неко ће се разболети и нажалост умрети. Мислити да корона не постоји исто је као и мислити да је земља равна плоча – поручила је Милица Милша.

Наша глумица је, подсећамо, имала блажи облик болести, а њен супруг Жарко Јокановић завршио је у болници.

Она је испричала да су глумци подложни корони због врсте посла и контакта који је, пак, неизбежан.

– Носила сам маску, наравно, стално, али ми глумци смо глинени голубови. Ми у кадру и на сцени не можемо да носимо маску… Знам како сам се заразила, на послу, наравно. Али шта ћу… Колега који ми је пренео је сада хвала Богу добро. И колега од кога се он заразио је такође здрав. То је тај ланац који је кренуо и није нам било помоћи… Само да сви оздравимо па ћемо све лако – прича Милица Милша која се на срећу, са короном бори код своје куће.

Извор: Блиц