Србија

ТУГА ДО НЕБА! Потресан говор за Џеја расплакао све присутне на гробљу (ВИДЕО)

Певач Џеј Рамадановски сахрањен је данас у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу. Родбина је саучешће примала у капели од 13 часова, а многи пријатељи и јавне личности стигле су да се последњи пут опросте са певачем.

Џеј је испраћен уз звуке виолине и његову песму „Недеља“, а оно што је многе потресло је што је певач умро баш на тај дан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након што је Џеј сахрањен, уследио је говор имана који се опростио од певача потресним речима:

„Драга породицо, данас се опраштамо од оца, пријатеља, нашег брата, великог певача, великог човека… Цео твој Дорћол је тужан, не може се скрити. Памтио се немаштину, али и велика искушења си имао, и успео да се избориш за парче неба, сада си најсјајнија звезда. Чисту емоцију преносио си песмом и игром, нема тога ко тебе није волео. Претварао си сузе у радост, твоје песме биле су као молитва, инфузија за душе које пате. Песмама си побеђивао патњу, лечио си нас хуманошћу, био си лек за све. Веровао си у Богу, славио си Светку Петку.“

После тога уследила је молтива, којој су се придружили Адил и Мина Костић.

„Молимо те скрушеном молитвом из срца нашег заједничког, из нашег града Београда, са нашег Дорћола, узвишени створитељу, прими нашу молитву“, помолили су се.

Подсетимо, Џеју је позлило у његовом стану на Дорћолу, где је био у строгој изолацији због корона вируса, те је екипа Хитне помоћи убрзо стигла на лице места и започела реанимацију, међутим, упркос свим напорима лекара, он је преминуо.

Извор: Курир.рс/К.Ђ.