Србија

АЦА ЛУКАС ЖЕСТОКО ИСПРОЗИВАО КОЛЕГЕ: Очи су ми ископали сви који су узели ПОМОЋ ОД ДРЖАВЕ

Фото: Јутјуб

Фолк певач Аца Лукас говорио је о ситуацији на естради током пандемије корона вируса, те се поново дотакао колега који су у протеклом периоду узели помоћ од државе у износу од 90.000 динара.

Он истиче да сви који су узели помоћ годинама већ не наступају.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Жале се како су изгубили посао због короне. А ја их питам: „Како сте изгубили, а која корона је била прошле године и пре 3 године?“ Кад исто нисте имали посла, али не због короне него јер једноставно немате посла. Једва су чекали да дође нека корона да би они рекли да немају посла због нечега“, рекао је Аца и додао:

„Кад сам погледао списак људи који су добили тих 90.000 хиљада динара, који су мени очи ископале, сваки од њих ко је узео тих 800 евра је мене убо у око. Не због мене, него због људи који имају плате мање од тога и који исто немају посла због короне“.

Лукас сматра да је видео списак певача који су узели новчану помоћ, а потом им је поручио да треба да се стиде тог поступка, јер сигурно су зарађивали више од многих.

„Погледао сам списак и рекао сам: „Види, од ових певача 90% њих, 10 година уназад нема посла“. Срамота. А сви раде неке друге послове и певају неке свадбе под шаторима, јер друго и не могу. То ће цео живот и радити. То је таква срамота, да ја речи немам. Држава помаже свима и треба, али бар кажи даћу комшији један део и поделићу. Јер колико год ја немао, имам више него неки обичан грађанин. Музиком се зарађује пуно пара. И они што певају по кафићима имају више и музичари. Ја сам се страшно побунио, и рекао сам да више нећу да причам. Али то је једина ствар која ме је у последње време јако изнервирала“, рекао је певач у емисији „Премијера Викенд Специјал“.

Извор: Курир.рс/И.Б.