Спорт

АНДРИЈА КАЛУЂЕРОВИЋ ОТКРИО ШТА СЕ ДЕСИЛО: Сина ми је ударила струја од 20.000 волти, жица се откачила и…

Бивши голгетер Црвене звезде Андрија Калуђеровић проживљва најтеже моменте у животу.

Овом 33-годишњаку је, наме, снажан удар струје животно угрозио синчића, али није било све онако како је испрва описано у појединим медијима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ево шта Калуђеровић, ексклузивно за „Блиц“, каже о ономе што се догодило:

„Ја немам сина јединца, имам три сина, Средњи Лазар је доживео несрећу и то је било 3. јануара. И даље је у болници и он има 7,5 година“, рекао нам је најпре бивши нападач Звезде, Рада и бројних клубова.

Готово у даху додао је следеће, апострофирајући да кривица за поменути струјни удар уопште није на комшијама:

„Ко је луд да може да напише да је (у питању била) комшијина ограда, да људе стављају на стуб срама и моју маму како није пазила дете од четири године? Лазар има 7,5 година и нормално је да се игра сам са другарима. Ударила га је струја од 20.000 волти у пољу, 100 метара од задње куће у селу. Откачила се жица са бандере и спустила до висине које дете може да додирне. То је као атомска бомба да стоји у пољу и не дира је нико. Иначе, ту су се играла деца цело лето, а са њим су била два дечака његово годиште. Ако већ пишете то (што је задесило породицу Калуђеровић) – онда напишите истину“, поручио је 33-годишњи голгетер.

Подсетимо, Андрија Калуђеровић рођен је у Бачкој Тополи, а играо је за ОФК Београд и Рад пре него што је од 2010. до 2012. наступао за Црвену звезду, у којој је био најбољи стрелац лиге са 13 голова заједно са Ивицом Илиевим.

Прешао је потом у Пекинг Гуоан, а онда играо за бројне клубове, од Туна, Бризбејнда, опет Рада, па Жалгирсиса, Порта, преко Велингтона, Олимпије, Интера из Запрешића, те „грађевинара“ с Бањице и изнова литванског Жалгириса.

Извор: Блиц