Спорт Србија

АНДРИЈИН СИН ОСТАО БЕЗ ШАКЕ! Лазар се играо са децом, у следећем моменту се срушио на земљу, бакини крици одјекивали селом

Српски фудбалер Андрија Калуђеровић преживљава тешку агонију док се лекари боре за живот његовог сина Лазара (7)

Дете је пре два дана у јако лошем стању пребачено у болницу, али није постојала шанса да му лекари спасу шаку којом је ухватио жицу под струјним напоном.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Извор „Алоа“ наводи да су Андрија и његова супруга Милица оставили дечака код баке у селу, а несрећа се догодила у тренутку непажње када се малишан током игре ухватио за ограду у којој је спроведен висок напон струје.

– Андрија и Милица су одувек проводили много времена са сином на селу код својих. Није им било страно да га оставе код баке на чување. Лазар обожава село и игру у пространом дворишту породичне куће, па су му и овога пута удовољили. Оставили су га на неколико дана после божићних празника и ништа није могло да укаже на трагедију која ће уследити. Лазар се током поподнева заиграо и изашао је из дворишта. За свега неколико минута, колико је био ван надзора, ухватио је жицу под високим струјним напоном – прича наш извор и открива да је дечак због јаког струјног удара истог тренутка остао без свести.

Лазарова бака је била на свега неколико метара од унука, али није успела да га сачува од струје.

У једном тренутку се играла са унуком, а у другом га је видела на земљи. Када је схватила шта се десило, већ је било касно. Цело село је чуло њене крике.

Хитна помоћ је убрзо малишана у јако лошем стању превезла у болницу, али није постојала шанса да му буде спасена шака – каже наш саговорник.

– Према последњим сазнањима, лекари се и даље боре за Лазаров живот. Породица је очајна и сви се моле богу да им сачува средњег сина! Немају снаге да икога криве. Плачу и јецају надајући се да ће агонија коју пролазе ускоро бити готова – каже познаник породице Калуђеровић.

Извор: Ало