Србија

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Нови детаљи из Мишовића: Ево шта се дешава са Чедомиром Јовановићем!

ЛИДЕР Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић коначно је преспавао ноћ без болова јер је терапија коју су му лекари преписали дала очекиване резултате.

– Чеда је сада много боље. Болови су нестали, сатурација му је одлична и он дише без кисеоничке потпоре. Утврђено је да у његовом случају не постоји ништа акутно. Урађена му је магнетна резонанца плућа, крвних судова и абдомена и све друге неопходне претраге и утврђено је да нема акутних проблема. Најважније је да је терапија дала жељене резултате и лекари му предвиђају успешан опоравак. Пошто није позитиван на вирус корона, Чеда би могао ускоро да буде отпуштен на кућно лечење – испричао је извор из Јовановићевог окружења.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер ЛДП већ шест дана се налази на болничком лечењу у КБЦ „Драгиша Мишовић“, а примљен је због јаких болова у грудима и стомаку. Тада је постојала сумња да је поново заражен вирусом корона, јер је и пре шест месеци са сличним симптомима примљен на Инфективну клинику у Београду. Јовановић је због заразе вирусом корона и средње тешке клиничке слике више од десет дана у јулу био на болничком лечењу.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс