Србија

ПАКАО! Маријана Мићић проговорила о свом искуству са Миком! ОВО ЈЕ УЗДРМАЛО ДОМАЋУ ЈАВНОСТ!

Вест да је глумица Милена Радуловић оптужила професора глуме, продуцента и режисера Мирослава Мике Алексића за силовање, одјекнула је као бомба и и згрозила домаћу јавност.

Многи глумци који су похађали његову школу глуме, увелико се оглашавају и коментаришу приступ и начин Микиног рада и износе своја искуства.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Водитељка и глумица Маријана Мићић такође је ишла у школу глуме Мике Алексића и шокирана је овим сазнањима. Она је чак радо препоручивала ову школу, а сада је потпуно згрожена.

“Јесте, чим сам прочитала ту вест ја сам то одмах написала, то је изашло из мене јер сам се стварно најежила када сам у тренутку помислила колико мојих пријатеља, познаника, чак и непознатих људи који питају за савет где да упишу своје дете ја сам увек говорила Мика и Неша Ненадовић. Увек сам говорила ко је какав. Не могу да помислим да сам неког тамо послала и да је могао да доживи нешто слично. Разочарана сам и тужна јер је све што је направио пало у воду, све је срушено. Не постоји разлог да девојкама неко не верује, верујем од А до Ш, све што си мислио о том човеку и што вас је учио годинама, све је поништено и остаје само горак укус”, рекла је Маријана, а потом истакла да његове методе рада нису биле тајна и да су сви знали пре него што упишу децу колико је строг Мика:

“Његове методе нису тајна, ја сам свима говорила: “Мика ће ти рећи да си глупа, да си дебела” и родитељи су слали децу тамо. Ја сам сама ишла, мене нико није могао да повреди тиме што ће да ми каже да сам глупа или дебела, такво сам била дете, таква сам и остала. Знајући његове методе рада сви смо се хвалили да смо од 500 деце изабрани и да смо прошли његову аудицију. Ја сам из оне генерације где су нас још у основној школи тако третирали, некада су нас увредили, некад си морао да испружиш руку да те казни тако што ће да те удари по руци”.

Маријана је истакла да су Милена и Ива хероји овог доба и да се нада да ће постићи велики успех.

“Надам се да ће оне постати најпопуларнија лица у овој земљи и да ће радити више него било ко, то су девојке које треба да буду на насловним странама, да раде, јер су то девојке које су младе и храбре, које су учиниле нешто јако важно. Такве особе треба да раде што више. Оне су хероји данашњице”.

Она је открила да непристојних понуда има свуда, али да она никада такве понуде није добијала.

“Има тога, не само у нашој професији, али ја морам да кажем да ја никад нисам имала такво искуство. Вероватно је то зато што сам ја таква. Не знам да ли насилник процени где може или не, не само насилник него свако, ја нисам баш некако мирна, таква сам се родила, можеш да ми кажеш да сам дебела а ја да умрем од смеха, не занима ме. Пола деце је плакало, пола није, било је још девојчица и дечака који су реаговали као ја. Али сећам се да је било девојчица које је умео да расплаче, говорио је: “Имаш криве ноге, дебела си, глупа си, имаш криве зубе”. На неку децу то остави трауму”, испричала је Маријана Мићић.

Глумица Ива Илинчић такође је оптужила Мику за сексуално узнемиравање и недозвољене полне радње у просторијама његове школе док су биле ученице.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс/Објектив