Србија

ДИЈАНА ХРКАЛОВИЋ ПОБЕГЛА ИЗ СРБИЈЕ? Бивша државна секретарка МУП-а напустила земљу из страха од хапшења?

Медији данима пишу о везама Дијане Хркаловић и криминалне групе Веље Невоље

Према сазнањима портала република.рс некадашња државна секретарка у МУП Србије Дијана Хркаловић побегла је из Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како су саопштили, наводно се Хркаловићева на овај корак одлучила кад је схватила да је држава решена да до краја на чистац истера све оне који су на било који начин помагали криминалном клану Вељка Беливука званог Веља Невоља да чине бројна злодела, а да за то никада не одговарају.

– Када је видела да је „враг однео шалу“ и да се држава неће зауставити на хапшењу криминалаца са улице, већ ће кренути и на њихове помагаче у државним структурама, Хркаловићева је, народски речено, збрисала – наводи извор и објашњава да нема сумње да је то учинила из страха да ће се и сама наћи иза решетака.

Подсетимо, како је већ писано, након што су припадници криминалног клана Веље Невоље завршили у притвору, српска полиција наставила је са истрагом, с тим што се фокус померио корумпиране полицајце и људе из државних структура.

Према до сада доступним оперативним подацима, све указује на то да је управо Хркаловићева та која је пружала заштиту Беливуку и његовом криминалном гангу.

Недавно су, подсетимо и то, испливали и подацио о томе да је Хркаловићева била та која је директно наредила да се уништавају докази у истрази.

Она је, иначе, недавно одбила полиграфско испитивање на околности које би требало да расветле њену улогу и повезаност са Беливуковом бандом, али и своје односе са припадницима которског „кавачког“ клана.

Извор: Република/srbijadanas.com