Србија

ВЕЧЕРАС ОБЈАВЉЕНИ ТАЈНИ СНИМЦИ ЧЛАНОВА ВЕЉИНЕ ГРУПЕ: Ево какве планове су имали (ВИДЕО)

Хапшење криминалне групе коју је предводио Вељко Беливук била је централна тема вечерашњег Хит твита.

На почетку емисије емитовани су пресретнути снимци разговора Марка Андрића Кузмана и Вељка Беливука.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кузман на првом снимку шаље гласовну поруку Вељи Невољи са скремблованог телефона, а тема је наводно убиство Милана Љепоје из Ниша.

– Дошао је на генијалну идеју да буде главни у Нишу. Окупља неке момке и један од њих ми је рекао да се распитује за тебе. Да ви држите Ниш, али да сте све најгоре и да ће да вас реши и да преузме град. Много једе г*вна па да видимо шта ћемо са њим и где ћемо да га одеремо – каже Андрић и наглашава да је Љепоја повезан са „оним другим“ Црногорцима.

Други разговор према незваничним информацијама снимљен је после убиства, а Андрић наводно преноси поруку Беливука сарадницима ликвидираног Љепоје да је рат завршен и да их неће дирати.

– Постојала је прича да си се спремао да наместиш мене и другаре. Ми ти опраштамо зато што не знате у шта се упуштате. Што се нас тиче нема никакве опасности за тебе и твоје другаре – гласила је порука сараднику Љепоје.

Начелник Управе криминалистичке полиције Богдан Пушић потврдио је аутентичност снимака.

– Разговор је између вође и члана криминалне групе. Жртва је Љепоја. То што смо чули је класична мафијашка порука после убиства да су посао завршили – рекао је Пушић.

Љепоја се и даље званично води као нестала особа, а наводно је био члан међународне банде Пинк пантери.

Извор: Курир.рс