Србија

Хитно се огласили! ОВИ ГЛУМЦИ ВЕРУЈУ ДА ЈЕ БРАНИСЛАВ ЛЕЧИЋ НЕВИН! Ево шта си рекли након што га је Данијела Штајнфелд оптужила за СИЛОВАЊЕ!

Мима Караџић и Лане Гутовић су убеђени да Бранислав Лечић није силовао Данијелу Штајнфелд.

Глумци су јавно подржали колегу којег је млада глумица оптужила да ју је напаствовао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Не верујем да је то тачно, нисам чуо тај снимак у коме он, наводно, све признаје. Не знам каква је особа Данијела, играли смо пре 15 година заједно и била ми је одлична као колегиница, али не познајем је интимно. С друге стране, Лека ми је добар пријатељ годинама, али нисам се сад чуо са њим, сигурно има довољно мука у овом тренутку. Не верујем да ју је силовао док се не докаже супротно – прича Мима за Информер.

Лане Гутовић каже да је сигуран да његов пријатељ „не отима љубав“ и да су младе глумице спремне на све зарад мало медијске пажње!

– Чини ми се да су оптужбе за силовање у глумачкој индустрији постале мода и начин за привлачење пажње. Не знам да ли је тако у овом случају. Не познајем колегиницу Данијелу, али Лечића, наравно, познајем дужи низ година и имам лепо мишљење о њему као колеги и човеку. Он није неко ко је икад био у ситуацији да женама отима љубав, то је сигурно. Не знам шта се десило, нека докаже суд ако је заиста тако – рекао је Лане.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс