Србија

УЖАС! Познати српски лекар ЗАЛЕДИО СРБЕ: Ево шта је бивши министар Ђорђевић потписао 2018. у име Србије

Познати српски доктор Алек Рачић и данас је шокирао нацију објавом на Твитеру.

Овом темом већ су бавили неки опозициони лидери а сада је доктор Рачић обелоданио шокантне податке које ова влада упорно крије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Невероватно је да овакве ствари власт крије и то оно што је од судбинског значаја за државу и народ.

Доктор Рачић је објавио на Твитеру и следеће:

Зоран Ђорђевић, 11 децембра 2018. године у име Републике Србије у Маракешу потписао Пакт УН о мигрантима, којим се Србија обавезала да прима и финансира мигранте – легалне и илегалне, да цензурише слободу говора жртвама мигрантског насиља због „ксенофобије“, као и да Републику Србију лиши дела њене суверености у заштити својих државних граница.

Овај пакт су одбиле да потпишу САД, Аустралија, Швајцарска, Израел, Аустрија, Италија, Чешка, Бугарска, Естонија, Словенија, Мађарска, Литванија, Летонија и многе друге земље.

Нови Пакт подразумева да се мигранти третирају као држављани УН, са посебним правима, тако да је сваки мигрант фактички као „држава у држави“.

Такође пакт подразумева и посебан вид извештавања, тј. само позитивне вести могу да се емитују, док ће негативно бити санкционисано.

Пактом ће се уврстити ново „људско право“ неометана миграција, и експресно добијање пасоша, односно држављанства, где се буду населили.

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs