Србија

ПОТПУНИ ПРЕОКРЕТ! Лечић постигао договор са адвокатима: Пала одлука у вези са Меримом и Данијелом?

Бранислав Лечић (65) наводно ће тужити Данијелу Штајнфелд (37) и Мериму Исаковић (62) за клевету

Глумац којег је Данијела оптужила за силовање, а Мерима за с*ксуално узнемиравање жели да наводно заустави приче да је с*ксуални манијак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је наводно одлучио да се за сад јавно не оглашава, већ да се ових дана консултује са својим адвокатом на који начин би могао да спере љагу са свог имена. Правни заступник је наводно саветовао глумца да је најефикасније да тужи Штајнфелдову и Исаковићеву за вређање части и изношење неистина:

– Таман кад је помислио да је решио проблем са Данијелом тако што је прошао полиграф, Мерима је јавно испричала да је Лека, док су студирали ФДУ пре 43 године, покушао да је силује. Није био спреман на такав ударац и сад не зна шта да ради. Одмах је позвао адвоката и питао га како би било најбоље да реагује, а он га је саветовао да би тужба за клевету била добро решење – прича извор.

Према његовим речима, Лечић брине да ли би те тужбе наводно могле да се окрену против њега:

– Плаши се да ли би у очима јавности испао монструм, који се свети женама. Људима око себе понавља да жели да скине љагу са имена, пре свега због ћерке Ане и синова Ивана и Лава, али и зато што му је угрожена каријера. Још није сихуран којим путем да крене, али је све ближи одлуци да правду потражи на суду. – рекао је извор.

– Лечићев правни тим тражи сведоке који би потврдили да није напаствовао колегинице. Међутим, пошто је био сам са њима када се то наводно дешавало, то неће бити лако. За сад имају неколико људи који би сведочили у Лекину корист, а међу њима је и његова бивша жена Нина Радуловић – каже извор.

Мерима Исаковић наводно понавља да је ни тужба за клевету неће омести да се бори за истину и да сведочи у корист Данијеле Штајнфелд:

– Ако ме тужилаштво позове, спремна сам да сведочим пред судом. Обавеза сваке савесне особе је да каже истину. Не могу директно да сведочим о насиљу над Данијелом, али могу о личности Бранислава Лечића и свом драматичном искуству са њим. Надам се да ће и друге жртве да се осмеле и огласе – поручила је Мерима.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс, Информер