Свет

Шокантно! РЕКЛА МУЖУ ДА УБИЈЕ СОПСТВЕНО ДЕТЕ: Жена пред порођај донела КОНТРОВЕРЗНУ одлуку!

Трудноћа и рођење детета су посебан доживљаји за сваку жену, али неке жене у благословеном стању и приликом порођаја могу доживети компликације због којих је угрожен живот мајке или бебе. Такво искуство доживела је и једна мајка која је своју одлуку препричала и на Редиту 2020. године, а њену исповест вам преносимо у целости.

– Током своје прве трудноће сазнала сам да ћу за друге трудноће морати да идем царски рез. И то ми није сметало, само сам хтела да ми се дете роди здраво. Али увек постоје додатне компликације – написала је она и додала:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Пре одласка у болницу разговарала сам са својим супругом, у случају да мора да изабере ко ће преживети, да изабере мене – написала је она, наводи Објектив.

Срећом, током порођаја није било никаквих компликација и дете се родило здраво. Али сада, када је мајка трудна с трећим дететом, у истој су ситуацији. Њени пријатељи рекли су јој да је чудовиште јер је рекла свом мужу да убије властито дете и да треба боље да размисли пре порођаја.

Ипак, више од 2.000 корисника на Редиту се сложило са њом, рекавши да се друго дете увек може родити, али друга мајка не може.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс