Србија

Шокирала Србију! СУЗАНА МАНЧИЋ ОТКРИЛА ТАЈНУ О ЛЕЧИЋУ КОЈУ ЈЕ ЧУВАЛА ГОДИНАМА! О овоме никада није говорила!

Сузана Манчић (64) открива за Информер да Бранислав Лечић (65) није желео да буде с њом!

Водитељка каже да јој се глумац допао и да је Даница Максимовић покушала да их споји, али он просто није био заинтересован за њу. На основу свега тога, Сузана истиче да не верује да је бивши министар културе силовао Данијелу Штајнфелд (37) и се*суално злостављао Мериму Исаковић (62).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Даница Максимовић је била у класи са Браниславом Лечићем, а нас две смо снимале нешто заједно. Били смо млади, сећам се да се Даница чудила што немам дечка, па ми је рекла: „Сад ћу да те упознам са Леком.“ Пристала сам јер је он у то време био фрајер, ма допадао се свим женама. Организовала је вечеру на којој смо били Даница, њен будући муж, Лека и ја. Међутим, он није реаговао на мене… Можда нисам била његов тип. Ето, толико о причама да сам се*с-симбол и неодољива… Нисам сујетна, па шта ако ми се то десило. Никад ме потом није звао, сретала сам га са женом – прича Сузана.

Где су докази?

Бивша „лото девојка“ додаје да је веома изненађена оптужбама које су на рачун глумца изнеле Данијела Штајнфелд и Мерима Исаковић.

– Збуњена сам! Лечић је свестан себе и својих квалитета, увек је имао најлепше жене. Ма он нема мрљу! Не верујем да би силовао. Нема он потребе да неког узима на силу. Жао ми је што мора да се брани од тако језивих оптужби, а нема ни сведока који би могли да кажу шта се тачно десило. Докази за силовање морају да се узму у року од 48 сати, јер је потом само реч против речи – прича Манчићева, која сматра да су и саме глумице које су изашле с том причом у јавност контрадикторне:

– Мерима се позива на сведоке који су покојни, попут Драгана Николића, за кога каже да му се поверила пре 43 године. Данијела изјављује: „Силовао ме је мој велики пријатељ“, а затим наставља да ради с њим у позоришту. Тако свако може да упре прстом у било ког мушкарца и да каже: „Силовао ме је“, а онда оде да исприча тужну причу за новине. Те жене не познајем, све је могуће, али фале докази, а без доказа нема кривице.

Неће да буде судија

Сузана, међутим, напомиње да не жели да буде судија у овом случају:

– Не желим да стајем ни на чију страну, само износим своје мишљење. Лечић је био љубазан, ни са чим није одавао да би могао да буде бахат и насилан. Нека суд донесе пресуду!

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс