Србија

Огласио се и он! НЕМАЈУ НИКАКВЕ ДОКАЗЕ, ВЕЋ САМО ГОМИЛУ ЛАЖИ! Палма сутра подноси КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ! Ево шта се дешава!

Фото-: јутјуб

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма најавио је да ће сутра бити поднете кривичне пријаве против Маринике Тепић и Санде Рашковић Ивић због лажи које изговориле на његов рачун

Марковић је рекао да ће против Маринике Тепић поднети кривичну пријаву зато што је рекла да је „давао свакој дами која је запослена у локалној самоуправи и јавним предузећима (у Јагодини) број телефона, па ако се нека добро дружи, добије посао“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Марковић је рекао да је заштићени сведок, који је преко видео снимка на конференцији за новинаре ССП 19. априла први пут говорио о оптужбама за подвођење у Јагодини, рекао да је адио код њега у хотелу „Алфа“ у Кончареву.

– Није тај хотел мој, нити је радио код мене – рекао је Марковић за Пинк и додао да је „заштићени сведок“ рекао да је то било 2010. или 2011. године, а да је тај хотел почео са радом 2012. године.

Истакао је да не постоје никакви докази, већ само лажи.

Против Санде Рашковић Ивић, како је рекао, поднеће кривичну пријаву због тврдње да јој је, у време када је била амбасадор у Италији, приликом посете делегације привредника из те земље Јагодини један инвеститор рекао да је „гледао како играју девојке без доњег веша и да је одбио када га је у соби чекала гола девојка“.

 

 

 

 

 

 

Извор: Пинк.рс