Свет

МОНСТРУМИ! Брат данима силовао ТРИ СЕСТРЕ: Отац све време био поред њих, а биће вам мука кад видите шта је он радио!

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Ужасан случај породичног насиља и се*суалног злостављања шокирао је становнике Гернике, приградског насеља Буенос Ајреса.

Док је 26-годишњи брат данима силовао своје рођене сестре од 12, 10 и пет година, њихов отац (60) је везао ћерке, чувао стражу, а повремено би и он учествовао у с*ксуалним активностима, преноси аргентински лист Cronica.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шесдесетогодишњак је ухапшен, док је син и даље у бекству.

Ужасан случај догађао се од децембра прошле године до априла ове године, а оптужница је подигнута у мају, када су се девојчице одважиле и испричале полицији шта трпе.

Две сестре нису превише причале о овом злочину, док је трећа (12) објаснила да их је отац држао за руке и везивао конопцима и ланцима док би њихов брат полно општио са њима.

Медицински прегледи потврдили су причу сестара, а најстарија од њих је у једном моменту признала да је размишљала о самоубиству.

Након ових сведочења отац је ухапшен, док се за братом и даље трага и он је оптужен за с*ексуално злостављање малолетних лица и свесног наношења штете по ментално здравље жртава.

Тужилац Хуан Круз Алкорта поступио је по налогу и наредио заплену и претрес мобилних телефона оца.

– Догодио се ужасан злочин и за ово нема никаквог оправдања, ни разумевања. Трудићемо се да правда буде задовољена у што краћем року – навео је Круз Алкорта.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Објектив.рс