Србија

Открио све! НАТО ПОСЛАО СКРИВЕНУ ПОРУКУ РУСИЈИ! Лазански је давно објаснио какве везе има бомбардовање Југославије са Путином!

Фото: Јутјуб

Дипломата, војни аналитичар и новинар Мирослав Лазански који је недавно преминуо често је давао стручно мишљење о дешавањима у земљи и свету. У једном од таквих интервјуа он је открио шта је бомбардовање СР Југославије 1999. године значило за Русију и коју поруку је тада НАТО желео да пошаље тој земљи

Велики српски новинар Лазански напоменуо је да се тада Србија жртвовала, али да је Русија због те жртве коначно схватила какав је и на шта је све спреман НАТО.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– НАТО-у је требало на 50 година постојања да нас “изрокају”, да покажу снагу и пошаљу поруку Русији. Агресија НАТО-а 1999. године на Југославију је била кључна по Русију, јер је показала војном и политичком руском естаблишменту шта је НАТО и после тога креће њихово освешћивање и долази Путин. 1999. година је отворила Пандорину кутију, ући ће у историју као огромна грешка запада која ће им се вратити историјски. Ми смо понели жртву, али је Русија захваљући нашем отпору коначно схватила с ким има посла – говорио је Лазански.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс