Свет

Скандал! МОРБИДНО И БОЛЕСНО: Амерички новинари ШОКИРАЛИ Новака невероватним питањем

Новак Ђоковић врши последње припреме за УС Опен.

Ђоковић се налази у центру пажње америчких медија.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ипак, њих овог пута нису занимале тениске ствари, већ су са Новаком причали о његовом животу.

– Видим да људи не воле моје промене, како у животу, тако и у тенису. Међутим, ја лично сам поносан на такве ствари, јер то је природан процес, односно еволуција. Не знам како ме други гледају, али себе покушавам да схватим на неком дубљем нивоу. Наравно, сви ће онда да ми кажу, видиш ти тако причаш, а онда на терену поломиш рекет, псујеш, вичеш… Али и то сам ја. Свестан сам да то није у реду, али то је некад јаче од мене – рекао је Новак.

После тога уследило је једно, заиста, морбидно питање упућено најбољем тенисеру света. Америчке новинаре занимало је да ли би Ноле волео да на његовој надгробној плочи пише: “Овде почива гренд слем шампион“.

– Не, не, то никако. Мало сте ме изненадили питањем. Када би неко дошао да ме посети, не бих волео да види натпис да сам ја најбољи и најуспешнији тенисер у историји. У животу имаш и друге ствари које нису везане за твоју професију. Више бих волео да будем запамћен по тома да сам бринуо о другима, оставио неки траг у свету и инспирисао неке друге људе да постану бољи – одговорио је Ђоковић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс