Србија

УПУЦАН РЕЉА ПОПОВИЋ, ЈЕДВА ПРЕЖИВЕО: „СИНЕ, БОГ ТЕ ЈЕ СПАСИО, ја сам само оперисао“

На репера Рељу Поповића пуцао је непознати мушкарац, када је музичар имао само 19 година. Он је тада једва преживео, а сада се на свом Инстаграм профилу поново захвалио доктору који му је спасио живот.

– Не желим да причам о том догађају кад сам био упуцан, желим само да кажем следећу ствар. Људи некад имају лоша искуства са докторима, али као и у свему и у медицини има оних који су лоши, али наравно има и дивних људи. Овај предиван човек, чаробњак предивне душе је тог 22.05. 2008. спасио мој живот и на томе ћу му бити захвалан док сам жив. Професор Владимир Ђукић, кога Београд зна као Ђуку има заувек посебно место у мом срцу, а моја жеља је само та да вас подсетим на то да међу нама и даље живе неки дивни људи какав је Ђука. Када сам излазио из болнице рекао ми је „Сине тебе је Бог спасио, а ја сам те само добро оперисао“. Професоре желим да вама Бог подари дуг и радошћу испуњен живот – написао је Реља на свом Инстаграм профилу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иначе, Поповић је својевремено испричао како се одиграла ситуација, када га је, по његовим речима, упуцао човек од тада неких четрдесетак година.

‒ Тог 22. маја 2008. године био сам у кафићу са другом и две другарице. За столом поред нас седео је неки човек који је имао четрдесетак година. Био је видно пијан. Све време је добацивао мојим другарицама, тражио је од њих да му играју на столу, на шта сам ја одреаговао ‒ испричао је једном приликом.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Relja Popović (@reljarelja)

‒ У вербалној расправи у којој сам бранио своје другарице конобарица нам је рекла да изађемо из локала јер мора да затвори. Кренули смо напоље и он је у том тренутку извадио пиштољ и наслонио ми га на главу. Не знам ни сам како сам успео да спустим оружје и само се сећам стравичног бола у пределу стомака. Пао сам на земљу и изгубио свест. Пробудио сам се у Ургентном центру.

Због тешке повреде абдомена Реља је у болници провео месец дана.

‒ Десет дана био сам у шок-соби са двадесетчетворочасовним надзором медицинског особља. Морали су да ме оперишу јер је метак повредио виталне органе. Велику захвалност дугујем професору Ђукићу који ме је оперисао и све време водио мој случај. Ни данас не знам како бих му се одужио за све што је учинио за мене.

Нападач је ухапшен већ после неколико сати, недалеко од места несреће. Касније је осуђен на шест и по година затвора.

‒ Сваком желим добро, па и том човеку, ако уопште може да нађе начин да живи са тим што ми је урадио ‒ поручио је Реља Поповић тада за медије, преноси „Story“.

Извор: Блиц