Свет

ХОРОР: Мајка убила три ћерке, отац плакао и вриштао од језивог призора

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Лорен Дикасон (40) оптужена је данас за убиство своје три ћерке на Новом Зеланду.

Лорен је лекарка која се скоро преселила на Нови Зеланд из Јужне Африке заједно са својим ћеркама и мужем Грахамом Дикасоном, ортопедским хирургом. У саопштењу хитне службе пише да је у кући у граду Тимар, пронађена жена која је хоспитализована у стабилном стању.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција је саопштила да је жена убила близнакиње Мају (2) и Карлу (2) и њихову сестру Лијан (6). Породица се уселила у смештај за медицинске раднике у близини болнице Тимару мање од недељу дана пре инцидента.

Новинска агенција Стаф известила је да се Грахам Дикасон вратио кући око 22 часова и да је нашао тела својих ћерки. Полицију су позвале комшије када су чуле Грахама како вришти и плаче. Полиција је саопштила да не тражи друге осумњичене.

-Гледајте, кад годе се наше полицијско особље суочи са оваквом трагедијом, не можете а да то не схватите лично, многи од нас су родитељи, имамо своју децу – рекао је полицијски надзорник Џон Прајс.

Потпреседник владе Новог Зеланда Грант Робертсон рекао је да су убиства „апсолутно трагична“ и да је његово срце са свима повезаним са породицом. Инспектор Дејв Гаскин рекао је да је овај инцидент „невероватно узнемиравајућ“ за становнике Тимаруа, посебно након што је пет тинејџера погинуло у саобраћајној несрећи прошлог месеца.

Извор: Танјуг